Torentje van woning op de hoek Timor- en Parkstraat. (Foto: Ivo van Spronsen)

Opening fototentoonstelling 'Leven in De Kooi'

Morgen, dinsdag 9 november, wordt de fototentoonstelling ‘Leven in De Kooi’ geopend. De Leidse Amateurfotografenvereniging (LAFV) organiseert de tentoonstelling die te bekijken is in Het Gebouw aan het Arubapad.

Gedurende twee jaar hebben 17 fotografen ‘het wonen, leven en werken’ in de Leidse wijk De Kooi vastgelegd. Het eindresultaat is een uit 70 foto’s bestaande expositie, die ruim drie weken voor het publiek te bezichtigen zal zijn. Publiek is welkom van 5 t/m 28 november.

De LAFV is al meer dan negentig jaar actief met fotografie in Leiden en omgeving.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×