Team West wordt dinsdagavond uitgezonden om 17.00 uur op TV West en gedurende de avond en woensdag overdag nog een aantal keer herhaald. De zaken zijn vanaf dinsdagmiddag ook terug te zien op de websites www.politie.nl en www.teamwest.nl. (Foto: PR)

Aanrandingen omgeving Katwijk vanavond op tv

Het opsporingsprogramma Team West van Omroep West besteedt vanavond aandacht aan een serie aanrandingen die de afgelopen maanden heeft plaatsgevonden in Katwijk. Sinds april van dit jaar is er in de omgeving van Katwijk al 11 keer melding gemaakt van een aanranding. Het vermoeden is dat het steeds om dezelfde verdachte gaat: een wielrenner die tijdens het fietsen vrouwen betast. De afdeling zedenzaken is dringend op zoek naar informatie over de man en roept vrouwen die ook door deze man zijn lastiggevallen op zich te melden.

Kijkers die tips hebben over de zaken uit de uitzending, kunnen contact opnemen met recherche via nummer 0800-6070. Anoniem kan ook, bel dan met M. 0800-7000.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×