Een flinke politiemacht is vanavond bezig met een uitgebreide controle bij het TransFerium bij de A44. (Foto's: Toon van der Poel).

Politie houdt grote controle bij TransFerium A44

Bij het TransFerium langs de Plesmanlaan houdt de politie op dit moment een grote (verkeers)controle. Motorrijders halen gescande voertuigen van de Rijksweg A44 en van de Plesmanlaan en leiden ze voor verdere controle naar het TransFerium. Volgens de politie zijn er al een paar auto’s in beslag genomen wegens een belastingschuld van de eigenaar. Ook is er iemand aangehouden die nog DNA moest afstaan.

Mensen die alleen een kappot lampje hadden, kregen de gelegenheid om die ter plaatse te vervangen. Daarbij konden ze ook een beroep doen op de aanweizge wegenwacht. Maakten ze daar geen gebruik van, dan krijgen ze alsnog een bon. De controle duurt nog tot 22.00 uur vanavond.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×