Vanmorgen nam Jan van der Heijden de prijs in ontvangst uit handen van D66-Kamerlid Paul van Meenen. Jan mag zich het komende jaar dus 'Conciërge van het Jaar' noemen. (Foto: PR).

Jan van der Heijden van OBS De Morskring gekozen tot Leidse Conciërge van het Jaar

Voor het tweede jaar op rij is D66 Leiden de afgelopen periode op zoek geweest naar de beste, leukste en meest behulpzame conciërge van Leiden. De partij ontving meer dan 65 nominaties. Opnieuw werd duidelijk dat de conciërge erg gewaardeerd wordt, maar de inzending die er tussenuit sprong, kwam van basisschool De Morskring. In een gedicht omschreven de docenten conciërge Jan van der Heijden als ‘collegiaal en vriendelijk, een zanger soms spontaan. Een wensenlijst voor onze school, dan staat Jan bovenaan’. Dat zingen zit overigens in de familie. Jan is de vader van de populaire Leidse zanger Ray van der Heiden.

Met de verkiezing wil D66 Leiden de conciërges extra in het zonnetje zetten om zo aandacht te geven aan het streven: op elke school een conciërge.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×