Poster van de Nacht van de Wansmaak (Afbeelding: PR)

Nacht van de Wansmaak is terug

Op 28 november wordt in Leiden weer een Nacht van de Wansmaak georganiseerd. Voor het eerst sinds 2006 is er weer een avond vol slechte films te zien in het Trianon. Voor iedereen die van B-films of erger houdt, is er weer van alles te bekijken tijdens een drie uur durend programma.   

“Leek het er anno 2006 nog op dat de bronnen der cinematografische wansmaak nagenoeg waren opgedroogd, inmiddels heeft de digitale revolutie zich voltrokken en duiken er ineens schatten op waarvan samenstellers zelfs in hun stoutste dromen het bestaan niet durfden te vermoeden,” aldus de organisatoren.

De Nacht van de Wansmaak vindt plaats in het Trianon vanaf middernacht. De Nacht wordt op verschillende data ook georganiseerd in Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Deventer, Nijmegen en Rotterdam.  

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×