Op spandoeken beticht Verbaan de stadsadvocaat van liegen bij de rechtbank. Voor het eerst worden nu ook de naam van de advocaat en kantoor Geelkerken Linskens Advocaten genoemd. 

Verbaan zoekt medestanders in strijd tegen gemeente

In zijn strijd tegen de gemeente Leiden zet Leidenaar Jan Verbaan nu ook een website in: www.leidscollegebv.nl. Via spandoeken in de stad roept hij mensen op zich via de site te melden als ze ook vinden dat ze door de gemeente Leiden en stadsadvocaat Rob Lever zijn benadeeld. Op de hoek van de Hoge Rijndijk en de Zoeterwoudsesingel heeft verbaan een (tweede) spandoek op laten hangen en ook in Oegstgeest hangt een soortgelijk doek op een strook grond die Verbaan bezit langs de A44.

2014-11-17 12.38.36.jpg

Stadsadvocaat Rob Lever van Geelkerken Linskens Advocaten zegt niet te weten wat de directe aanleiding is voor de nieuwe spandoeken die Verbaan in de stad heeft geplaatst. “Ik neem aan dat de adviseur en de advocaat van de heer Verbaan zich distantiëren van de uitlatingen,” aldus Lever die verder niet inhoudelijk op de uitlatingen wil ingaan: “De wijze van communiceren van de heer Verbaan is niet mijn manier en zegt meer over de heer Verbaan dan over mij.”

Verbaan ligt al jaren over van alles en nog wat met de gemeente Leiden in de clinch. Meest recent over de dierenweide achter de De Sitterlaan waar op een stuk land van Verbaan paarden en geiten lopen die van de gemeente weg moeten. Ook staan Verbaan en de gemeente binnenkort weer voor de rechter in verband met – de sloop van – illegaal gebouwde appartementen aan de Korevaarstraat. Verbaan zegt nu, jaren na de sloop, alsnog te kunnen bewijzen dat er wel een vergunning voor was.

Leiden Jan Verbaan


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×