Leidse ondernemers worden regelmatig uitgenodigd door Kennis&Kunde-bijeenkomsten waar ze allerlei nuttige zaken kunnen leren. Of die bijeenkomsten vruchten afwerpen is elke dag te zien in het centrum van Leiden en aanstaande dinsdagavond als in De Waag de prijzen worden uitgereikt. (Foto: PR).

Leidse ondernemers genomineerd voor beste service en mooiste etalage

Dinsdag speelt het Centrummanagement Leiden in De waag voor Sinterklaas. Tijdens een ondernemersavond in het Huis van Sinterklaas worden de winnaars bekendgemaakt van drie wedstrijden waaraan Leidse ondernemers mee konden doen. Die van ‘Beste service in de horeca’, ‘Beste service in de retail’ en ‘Beste Etalage’.

Bij de horeca maken Eazie, Visbrasserie De Poort en Van de Leur kans om in de prijzen te vallen, bij de categorie retail zijn dat Scrapwood, Terpen Tijn en Suitable. Om de titel winkel met de beste etalage strijden Borg&Daphne Sieraden, Kapsones Kappers en Emma Biemans Interieur.

Voor de eerste keer wordt er dit jaar ook een prijs uitgereikt voor de ‘Toponderneming van het jaar’. Ondernemers konden hiervoor een ‘cross-sellingsplan’ aanleveren. De winnaar hiervan zal ook tijdens de Ondernemersavond op dinsdag 25 november bekend worden gemaakt.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×