Cultuur071 met de neus in de boeken

Een uitzending met een boekenthema. We bellen in de uitzending met sinterklaas, met de vraag of hij zijn grote boek mee naar Leiden neemt. We krijgen echter steeds de voicemail, hij zal het wel druk hebben. En dat hebben wij ook want het was een volle uitzending. Marianne Oosterop van uitgeverij De Muze en tevens voorzitter van Stichting Leids Literair Landschap is onze studiogast. 

Verder zijn Arnoud Cambier en Pargol Nader er ook. Ze acteren in Theatergroep Hardt en vertellen over de voorstelling Happy Shit die volgend weekend in reprise gaat. Xander van Dijk speelt live twee nummers en Diana van den Driessche is erbij, om te vertellen over haar boek dat aan het einde van deze maand uitkomt; ‘Lopend door Leiden’. Peter Visser (@muziekgezien) en Inge van Es (@ingeleest) zijn er ook. Het was een mooie uitzending. Luister hem nu terug.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/178106722″]

Audiofragment: Luister de hele uitzending terug via soundcloud.

Advertentie

Cultuur Leiden Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×