Fietsendieven opgepakt bij fietsenwinkel Beatrixstraat

De politie heeft dinsdagmiddag in een fietsenwinkel in de Beatrixstraat twee mannen aangehouden die even daarvoor een gestolen fiets hadden gebracht met het verzoek het opengebroken slot te verwijderen. De mannen kwamen rond 15.30 uur de winkel in en vertelden de winkelier dat zij de sleutel kwijt waren en het slot daarom open hadden moeten breken.

De fietsenmaker trok het framenummer van de fiets na. Deze bleek als gestolen gesignaleerd te staan, waarop hij de politie alarmeerde. Toen de mannen een uur later nietsvermoedend de fiets weer op wilde halen, werden zij door de politie in de kraag gevat. De twee, een 41-jarige man uit Leiden en een 47-jarige man uit Delft, zijn overgebracht naar het politiebureau.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×