Tasjesdief met hulp van omstanders aangehouden in Leiderdorp

Agenten hebben maandagmiddag op de Loevestein in Leiderdorp een 25-jarige vrouw zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden in verband met de diefstal van een handtas. Een vrouw stak rond 13.15 uur met de fiets aan haar hand de weg over ter hoogte van de Persant Snoepweg toen zij achter zich iets bij haar fietstassen hoorde. Toen zij in de fietstas keek, bleek haar handtas te zijn verdwenen.

Het slachtoffer zag achter haar een man en een vrouw weglopen in de richting van de Van Diepeningenlaan. Ze ging er op de fiets achteraan en zag dat de man haar tas in zijn handen had. Hij ging er vandoor. De vrouw kon zij met behulp van omstanders tegenhouden tot de politie er was. De man wist te ontkomen.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×