Sinterklaas moest zijn mijter af doen om in de riksja te passen. Kinderen gingen met de sint op de foto. (Foto: Big Smile Events)

Sinterklaas in bakfiets op Diamantplein

In het winkelcentrum Diamantplein vond afgelopen het Sinterklaasfeest plaats. De sint reikte aan het einde van het feest prijzen uit aan de kinderen die de kleurplatenwedstrijd hadden gewonnen. Het feest stond in het teken van fietsen.

Om die reden kwam Sinterklaas aan in een riksja. Dat is een rijkgekleurde fiets met een bak voorop. Daarnaast was er een optreden van een acrobatische fietspiet. Als afsluiter kregen de kinderen die de kleurplaat, van piet met een pepernootje in zijn achterband, het mooist hadden ingekleurd een prijs uit handen van Sinterklaas.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×