Het convenant werd gistermiddag ondertekend door wethouder Frank de Wit en het bestuur van de Stichting Vrienden van het Singelpark. (Foto: Chris de Waard).

Vrienden van het Singelpark en gemeente Leiden slaan handen ineen

De gemeente Leiden en de stichting Vrienden van het Singelpark hebben een convenant opgesteld met daarin afspraken over de samenwerking. In de overeenkomst leggen de partijen vast hoe zij met elkaar samenwerken om de aanleg van het Singelpark te realiseren.

Audiofragment: Rolf Eijgenraam is gesprek met wethouder de Wit en de vertrekkende voorzitter Majella de Spaey van de singelvrienden en haar opvolger Conny Broeyer.

De Leidse gemeenteraad besloot eind 2013 dat het Singelpark er echt gaat komen. Leiden steeks er vele miljoenen in. De stichting Vrienden van het Singelpark is opgericht om samen met bewoners en organisaties bij te dragen aan het ontwerp, de realisatie, het beheer, het gebruik en de profilering  van het Singelpark binnen en buiten Leiden.

 

Advertentie

Leiden Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×