Hifi Studio Number One gaat weer voor plek 1

Hifi Studio Number One aan de Korevaarstraat is genomineerd voor de titel Hifi Winkel van het Jaar 2014. In 2012 eindigde het bedrijf van Vader Rick en zoon Vincent van Nimwegen als beste van Zuid-Holland. Een titel die ze graag weer binnenslepen voor hun winkel aan de opnieuw ingerichte Korevaarstaat.

Half december houdt Hifi Studio Number One ook weer een grootste Hifi Show. Net als twee jaar geleden – toen Number One het 30-jarig bestaan vierde – staat Holiday Inn in het weekeinde van 13 en 14 december in het teken van ‘hifi-snoepjes’, zoals Rick het graag noemt. Samen met 15 importeurs vult Number One maar liefst 12 zalen en de lobby van het hotel aan de Haagse Schouwweg met hifi-apparatuur. In totaal zijn er op die manier 40 merken in het hogere segment vertegenwoordigd op 1000 m2.

De hele dag door zijn er demonstraties en geven importeurs en ontwerpers informatie over de talloze mogelijkheden en combinaties. 

Op allebei de dagen is de Hifi Show in Holiday Inn geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. De toegang is gratis, net als het parkeren.

Naim Mu-so.jpg

Bezoekers maken kans op mooie prijzen waaronder een draadloos muzieksysteem van Naim Mu-so ter waarde van 1.125 euro.

De merken die u meedoen aan de Hifi-show zijn:
AMI Musik, Arcam, Audiolab, Auralic, Aurender, Audio Physic, AudioQuest, Chord Company, Chord Electronics, Custom Design, Cyrus, Dynaudio, Dynavector, Enigma Acoustics, Finite Elemente, Isotek, Magnepan, MIT, Monitor Audio, Naim, NEAT, Primare, Parasound, Pro-Ject Audio, Q Acoustics, QED, Quad, Revo, Roksan, Simple Audio, Sonos, Sonus Faber, Squeeze Upgrade, T+A, Transparent, Transrotor, Wadia, Well Tempered Lab, Wireworld, Yamaha en Nutters Audio audiofiele cd’s, vinyl en meer. Ook het Hifi tijdschrift Music Emotion is aanwezig met mooie aanbiedingen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×