De 'duistere kant' van Cultuur071 met Lenny Waasdorp

Dag sinterklaasje en tijd voor een nieuwe aflevering van Cultuur071 met Gideon Roggeveen en Han Ruijgrok. Studiogast is beeldend kunstenaar Lenny Waasdorp. Ook te gast is Patricia Nauto, zij is fotograaf en exposeert in de Leidse Stijl – voorheen Even Open – voorheen De Slegte. Dat werd vorige week geopend met zang van Irma Schulte Fischedick, die komt dat bij ons nog een keertje doen, dat zingen. Live. Verder waait Marcel van Schooten nog even aan en horen we Peter Visser en Diana van den Driessche. Volgende week is voormalig stadsfotograaf Rob Overmeer te gast.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/180234327″]

Audiofragment: Beluister de uitzending helemaal terug.

Cultuur Leiden Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×