Door de - met name - roetschade die ontstond bij een brandje in de werkplaats, kan 't Verfhuis van Frank Scheffer in de Herenstraat de deuren deze week niet openen. (Foto: Wilco Devilee).

Brand in werkplaats treft Verfhuis Frank Scheffer

Brand in de werkplaats van ’t Verfhuis Frank Scheffer in de Herenstraat heeft gisteren voor de nodige schade gezorgd. Niet de vlammen, maar vooral roet zorgt voor veel overlast bij het bedrijf. Bij de brand raakte niemand gewond. Wel werden de woningen boven de winkel ontruimd vanwege de rookontwikkeling.

De brand werd gisteren even na 10.00 uur ontdekt door een van de bewoners van de huizen boven het bedrijf. De brandweer reageerde direct en kwam met drie wagens ter plaatse. De brand zelf bleef beperkt tot de werkplaats. Waarschijnlijk is daar kortsluiting ontstaan in de oplader van een telefoon.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×