Politie zoekt getuigen van mishandeling op de Haagweg

Op zondag 9 november vond er tussen 20.30 en 21.30 uur een mishandeling plaats op de Haagweg ter hoogte van de Genestetstraat. De aanleiding was een ruzie in het verkeer. De politie heeft de dader nog niet kunnen achterhalen en roept daarom de hulp in van het publiek.

Die avond kreeg een 48-jarige Leidenaar een flinke duw waardoor hij viel. Daarbij liep hij een gecompliceerde breuk aan zijn arm op. Het verkeersconflict vond even daarvoor plaats op de Haagweg ter hoogte van de spoorwegovergang bij het Noordeinde.

De dader is een man van ongeveer 30 jaar. Hij droeg die dag een lichtgekleurde jas. De man had een onverzorgd uiterlijk en had wat langer haar. Mensen die getuige zijn geweest van dit verkeersconflict of die andere informatie hebben die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader, worden verzocht te bellen met de politie Leiden via 0900-8844 of anoniem naar Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×