VVD-top spreekt op Brood-symposium in Best Western Hotel

Morgen wordt in het Best Western Hotel het eerste Philippe Brood symposium gehouden. Leidenaar Brood werd in 1998 Tweede Kamerlid voor de VVD. In april 2000 overleed hij aan een hartstilstand in zijn werkkamer in het gebouw van de Tweede Kamer. Brood gaf in december 1999, kort voor zijn dood, een lezing in een Leidse studentenkamer. Die lezing leidde tot een doorstart van de JOVD Leiden. Om die reden eert de JOVD het Leidse kamerlid elk jaar met de Broodlezing.

Omdat de lezing dit jaar voor de 15e keer wordt georganiseerd, is er dit keer een symposium van gemaakt. Op het symposium spreken onder meer de ministers Ivo Opstelten en Blok en Eerste Kamer-voorzitter Heleen Dupuis.

Het symposium duurt de hele dag en avond en begint om 10.00 uur. Het is door iedereen gratis bij te wonen.

Advertentie

Leiden Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×