Een voetganger raakte rond 12.00 uur zwaargewond bij een aanrijding op het zebrapad voor het LUMC. (Foto: Wilco Devilee).

Voetganger zwaargewond na aanrijding door vrachtwagen

Een voetganger is rond het middaguur zwaargewond geraakt toen een kerende vrachtwagen hem over het hoofd zag op een zebrapad op de Albinusdreef. Omstanders en hulpverleners van het LUMC, het ongeluk gebeurde vrijwel voor de deur van het ziekenhuis, verleenden direct eerste hulp.

De vrachtwagen was verkeerd gereden en probeerde te keren. Daarbij moest hij een paar keer steken. De voetganger kwam daarbij onder de vrachtwagen terecht en liep zwaar beenletsel op. Het slachtoffer is met spoed naar het LUMC gebracht. De vrachtwagenbestuurder was door het ongeval in shock en werd ook door de ambulancedienst geholpen.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×