Politie zoekt getuigen van dubbele steekpartij

De politie in Katwijk is nog steeds bezig met het onderzoek naar twee steekincidenten die afgelopen vrijdagavond plaatsvonden in Katwijk. Rond 18.00 uur werd een 15-jarige jongen met een mes gestoken. In paniek rende hij de N206 op. daarbij raakte hij zwaargewond omdat hij tegen een lijnbus aanrende. Hij werd in zorgwekkende toestand naar het ziekenhuis gebracht.

Rond datzelfde tijdstip werd een 23-jarige verwarde Katwijker aangehouden, nadat hij in de Louise de Colignylaan van zijn fiets was gevallen. Ook hij bleek een steekwond te hebben en is overgebracht naar het ziekenhuis. Het slachtoffer en de verdachte kennen elkaar volgens de politie niet, maar er wordt inmiddels wel vanuit gegaan dat de twee slachtoffers elkaar hebben gestoken.

De recherche van politiebureau Katwijk vraagt getuigen om zich te melden via 0900-8844. Dat kan ook anoniem via Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×