De skatebaan in het Noorderpark ligt er een beetje troosteloos bij. Stenen raken los en het dijkje rond de baan zakt weg. (Foto's: Wilco Devilee).

Skatebaan Leiden Noord weer beschadigd

Voor de tweede keer binnen korte tijd is er schade ontstaan aan de skatebaan in Leiden Noord. De kinderkopjes rond de skatebaan laten los en worden vervolgens door jongeren gebruikt om te water geraakte ballen terug te krijgen. Toen de steentjes werden aangebracht, vroor het. Mogelijk is daardoor het cement niet goed uitgehard, waardoor de kinderkopjes losraken. Ook het dijkje rond de skatebaan is aan het verzakken waardoor er grote kieren ontstaan.

schade_stenen_skatebaan_leiden_noord_105750_schade_skatebaan_ldn.jpg

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×