Nog tot en met zondag is de kerstmarkt in Leiden elke dag open. Vanaf vandaag met een vernieuwd aanbod. Opgeveer eenderde van de chalets heeft voor de resterende periode een andere uitbater gekregen. (Foto: Chris de Waard).

Tientallen nieuwe chalets op Kerstmarkt Leiden

Vandaag, met nog vijf dagen te gaan, telt de kerstmarkt op de Nieuwe Rijn een hele serie nieuwe aanbieders. Ongeveer een derde van de 70 chalets heeft om 12 uur, als de kerstmarkt open gaat, een nieuwe uitbater. Op die manier is deelnemen aan de drijvende kerstmarkt voor veel ondernemers makkelijker haalbaar omdat ze niet de volle periode een dubbele bezetting hoeven te regelen. Veel aanbieders hebben immers ook een reguliere winkel of horeca-zaak. Daarnaast maakt het de kerstmarkt aantrekkelijker. Bezoekers krijgen zo een reden om halverwege de periode dat de kerstmarkt in het centrum van Leiden ligt, nog eens terug te komen.

De kerstmarkt is nog tot en met zondag 21 december elke dag open van 12.00 uur tot 21.00 uur. Op de laatste dag sluiten de chalets om 18.00 uur.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×