Afbeelding: LSKO Collegium Musicum zingt Jingle Bells in de Breestraat. Foto: J.P. Kranenburg

Kerstgezang tijdens het Verrassend Winkelweekend

Het is bijna Kerstmis en daarom waren er tijdens het Verrassend Winkelweekend een hoop kerstliederen te horen. Koren uit Leiden en omstreken kwamen optreden in het Centrum. Ze verzorgden meer dan dertig optredens.

Audiofragment: Eline van den Hout in gesprek met koorzangers en het winkelend publiek.

Onder andere LSKO Collegium Musicum trad op in de Breestraat. Verder maakten ook een aantal winkels plaats voor de koren. In Mango trad bijvoorbeeld Het Klein Leids Liederenkoor op. De oude dames van het Volkshuiskoor vermaakten de lezers in BplusC. In ieder geval heerste er een vrolijke muzikale kerstsfeer in Leiden.

Foto’s gemaakt door: J.P. Kranenburg

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×