Het meisje is 13 jaar oud, 1.63 meter lang, bruine ogen en zwart lang haar waarvan de uiteinden lichter zijn dan de rest. Ze had een zwarte shopper bij zich. (Foto via Facebook).

13-Jarig meisje uit Leiden vermist

Een meisje uit Leiden wordt sinds 30 december vermist. Ze droeg dinsdag een zwarte gewatteerde jas tot op haar heup met een bontkraag, petrol-kleurige Nike Air Max en een grijze skinny jeans. Ook draagt ze een beugel met slotjes. Iedereen met informatie over deze vermissing, wordt dringend verzocht contact op te nemen met de politie via 0800-6070 of via het tipformulier op de website.

Volgens familieleden van het meisje is ze vrijwillig ergens naartoe gegaan, maar was het zeker niet haar bedoeling om niet terug te komen. Mogelijk is ze in Rotterdam.  De 13-jarige is dinsdagmiddag tussen 14.00 uur en 16 uur van huis gegaan. Haar telefoon staat uit en de familie heeft geen idee bij wie ze is.politie

112 Sleutelstad Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×