Hotels van Oranje in Noordwijk sluit zich aan bij hotelketen Marriott. (Foto: PR).

Hotels van Oranje sluit zich aan bij Marriott

Hotels van Oranje in Noordwijk heeft zich aangesloten bij hotelketen Marriott. Daarmee wordt zij het allereerste hotel in de Benelux onder het merk Autograph Collection Hotels. “De toegang tot het enorme netwerk en de leden van het loyaliteitsprogramma van Marriott is een van de belangrijkste redenen voor Hotels van Oranje om toe te treden,” aldus het Noordwijkse hotel.

Ondanks de aansluiting bij Mariott blijft Hotels van Oranje wel zelfstandig. Ook aan de eigen identiteit van Hotels van Oranje verandert niets. Hotels die zich aansluiten bij de Marriott Autograph Collection hoeven niet aan allerlei regels te voldoen qua gebruik van logo’s of andere merkuitingen.

“Het lidmaatschap van Autograph Collection Hotels vergroot onze internationale slagkracht en is een illustratie van het feit dat ons wereldwijd een high class-uitstraling wordt toegekend,”, aldus algemeen directeur Jaap Liethof: “Wereldwijd staan beroemde hotels in het lijstje. Daar horen wij nu ook bij. En als eerste in de Benelux, dat is een enorm voordeel.” Ook verwacht Hotels van Oranje door de nieuwe samenwerking met Marriott een toename van het aantal congresaanvragen. Ook in de ruim 42 miljoen leden van het loyalty programma Marriott Rewards ziet Hotels van Oranje potentiële gasten.

Nieuws Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×