Jonge Democraten en D66 houden avond voor ZZP-ers

Er gaat de komende tijd flink wat veranderen voor ZZP-ers. Tenminste, als de plannen van de rijksoverheid doorgaan. Zo gaan de belastinghervormingen waaraan gewerkt wordt voor de nodige wijzigingen zorgen.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/184719915″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]
Leon Bosma van de JD Leiden – Haaglanden over de bijeenkomst voor ZZP-ers die vanavond wordt gehouden bij Einstein.

Ook wil de overheid een einde maken aan het fenomeen ‘schijn zzp-er’. Werkgevers ontslaan personeel en huren ze vervolgens als ZZP-er weer in. Op die manier bespaart de werkgever op sociale lasten, maar dat gaat ten koste van de ZZP-er die er zeker niet altijd voor kiest om zelfstandig te worden.

De avond wordt vanavond gehouden in de bovenzaal van Restaurant Einstein aan de Nieuwe Rijn en begint om 19.30 uur. Iedereen is welkom, maar vooral ZZP-ers kunnen volgens organisator Leon Bosma van de JD regio Leiden – Haaglanden iets aan de avond hebben.

Nieuws Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×