Het was even schrikken voor de bewoners van een huis aan de Koninginnelaan. Rond middernacht vloog hun wasmachine plotseling in brand. (Foto's: Toon van der Poel).

Wasmachine vat vlam in schuur

In een woning in de Koninginnelaan in Leiden is rond middernacht een wasmachine in brand gevlogen. Hoe dat kon gebeuren is nog niet helemaal duidelijk, maar mogelijk is kortsluiting de oorzaak. De brandweer bluste de wasmachine. Er raakte niemand gewond, de schuur liep lichte schade op.

DSC_8375

De wasmachine stond in de schuur van de woning een wasje te draaien toen er ineens rook werd ontdekt. De brandweer kwam ter plaatse en haalde de machine naar buiten. Toen vervolgens de deur van de wasmachine werd geopend, ontstond er een steekvlam. Waarschijnlijk door de toevoer van zuurstof.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×