Burgemeester Henri Lenferink leest voor aan kleuters en peuters in de BplusC. (Foto: PR).

Burgemeester leest voor aan kleuters en peuters

De Nationale Voorleesdagen zijn gisteren van start gegaan. Burgemeester Lenferink las in BplusC locatie Stevenshof voor aan peuters en kleuters van een aantal peuterspeelzalen en kinderopvangcentra uit Leiden.

Tijdens de Nationale Voorleesdagen staan vele steden in Nederland in het teken van het voorlezen. Voorlezen bevordert volgens de organisatie het leesplezier en breidt onder andere de woordenschat uit. Tot 31 januari worden er ook in Leiden veel activiteiten rondom de voorleesdagen georganiseerd.

Vandaag leest Burgemeester Laila Driessen van Leiderdorp voor aan peuters en kleuters bij BplusC, locatie Leiderdorp. BplusC organiseert de komende dagen speciale activiteiten voor peuters en kleuters, ouders en professionals tijdens de Nationale Voorleesdagen.

Op de site van BplusC is het volledige programma van de Nationale Voorleesdagen in Leiden te vinden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×