Vrouw betrapt op stelen pashokje vol kleding

pashokje

Een 23-jarige winkeldievegge zonder vaste woon- en of verblijfplaats is gistermiddag tegen de lamp gelopen nadat ze bij V&D een enorme hoeveelheid kleding meenam naar een paskamer. Toen zij na enige tijd weer uit het pashokje kwam, was de kledingstapel flink geslonken en bleek dat de vrouw alle kleding onder haar gewone kleren had aangetrokken en zo de winkel wilde verlaten.

De bedrijfsbeveiliging had de vrouw in de smiezen en hield haar aan. Vervolgens werd de vrouw overgedragen aan de gewaarschuwde politie. Op het bureau bleek dat de vrouw voor 650 euro aan kleding had aangetrokken. De politie maakte proces-verbaal tegen haar op.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×