(Archieffoto: Chris de Waard).

Vrouw bewusteloos geslagen door agressieve bezoeker

Een 23-jarige Leidenaar heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 19-jarig meisje bewusteloos geslagen. Om 03.40 uur sloeg hij haar zonder aanleiding tegen de grond. Dat gebeurde in een horecazaak aan de Marktsteeg. De agressieve bezoeker werd aangehouden en in de politiecel gegooid.

Een dag eerder belandde ook een 41-jarige man in een politiecel toen hij in dezelfde horecagelegenheid een andere bezoeker met een mes bedreigde. De man kon door de beveiliger naar de uitgang worden gepraat waarna hij door de inmiddels gewaarschuwde politie kon worden aangehouden. Het mes had de man nog in zijn broekzak.

112 Sleutelstad Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×