Terwijl een speciaal team van de politie het lichaam bergt, staat aan de overkant van het water een groeiend aantal mensen toe te kijken. Onder hen meerdere volwassenen met kleine kinderen. (Foto: Sleutelstad).

Verdrinkingsslachtoffer was bekende veelpleger

De dode man die vanmorgen werd gevonden in het water van de Oude Singel was een bekende van de politie. Ook omwonenden zeggen dat het verdrinkingsslachtoffer vaak op een bankje langs het water zat met een blikje bier. Het zou gaan om één van de alcoholverslaafden die doorgaans even verderop verblijven. Bij de daklozenopvang aan het Papegaaisbolwerk tegenover het politiebureau aan de Langegracht,

Het slachtoffer is waarschijnlijk in de nacht van zondag op maandag in het water gevallen. Een eerste onderzoek wijst uit dat dat waarschijnlijk tussen 02.00 en 03.00 uur is geweest. De man was dus pas enkele uren dood toen hij werd gevonden.

112 Sleutelstad Leiden oudesingel_lichaam


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×