Afgelopen nacht is deze nachtsupermarkt in de Flemingstraat overvallen. (Foto: Toon van der Poel).

Nightshop in Leiden Noord overvallen

De Nightshop in de Flemingstraat is afgelopen nacht overvallen. Rond 01.30 uur kwam een man de nachtwinkel binnen en eiste geld van de 23-jarige winkelmedewerker die hij daarbij met een wapen bedreigde. De dader is ontkomen met een nog onbekend geldbedrag en sigaretten.

De overvaller was een man met een normaal postuur en ongeveer 1.75 meter lang. Hij droeg een zwarte jas met capuchon, sportieve schoenen, een spijkerbroek en een blauwwitte shawl. Hij had verder een Big Shopper bij zich van supermarkt Aldi.

Getuigen kunnen bellen met 0900 – 8844.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×