Ontdek Leiden zoals het wordt

4

De redactie van Sleutelstad is een nieuwe groep gestart op Facebook: Leiden zoals het wordt. Want plaatjes van vroeger zijn leuk om weer eens te zien, maar vraag jij je niet veel vaker af bij een gat in de stad: Wat zou hier komen?

Via de groep plaatsen we informatie over (bouw)plannen, maar ook impressies van nieuwbouw of foto’s van sloop en herbouw. Benieuwd? Meld je snel aan: www.facebook.com/groups/leidenzoalshetwordt.

sterrewacht“De eerste impressie, nog in concept, is binnen. Leuk kijkje vanaf de binnenstraat richting de Oude Sterrewacht,” zo laat de ontwikkelaar weten. Zie ook www.aandesterrewacht.nl.

 

 

 

Delen

4 reacties

 1. Chris de Waard
  Chris de Waard op

  We blijven het nieuws ook gewoon hier verzorgen hoor. Alleen daar alles bij elkaar en misschien soms wat uitgebreider met een brochure of bouwplan erbij.

 2. Willem van Loenen op

  OK, maar je kan ook dingen op facebook zetten die mensen zonder facebookaccount ook kunnen zien. Maar vraag mij niet hoe dat moet…;-)

 3. Chris de Waard
  Chris de Waard op

  Volgens mij niet. Ik ken wel mensen die een ‘leeg’ facebook acocunt hebben. Alleen om dingen te kunnen zien.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline