Uitreiking Leidse Sportprijzen 2014

Sportgala (67).JPG

Aanstaande vrijdag, de 13e, worden de Leidse Sportprijzen uitgereikt. Tijdens dit evenement wordt bekendgemaakt wie sportman, sportvrouw, sportploeg en coach van 2014 zijn geworden. Ook worden vier aanmoedigingsprijzen uitgereikt en is er een prijs voor een bijzondere sportprestatie. Alle winnaars worden op feestelijke wijze gehuldigd. De uitreiking vindt plaats in de Aalmarktzaal te Leiden van 20.00 uur tot 21.30 uur. Aansluitend is er een feestelijke borrel.

Leidse Jeugdkampioenen
Ook de Leidse Jeugdkampioenen uit Leiden worden in het zonnetje gezet. Deze huldiging is voor alle kinderen tot 18 jaar die in 2014 een uitmuntende sportprestatie hebben neergezet. Zij zijn nationaal kampioen geworden of hebben eremetaal gewonnen op een Europees kampioenschap of wereldkampioenschap. De huldiging van de jeugdkampioenen begint om 16.30 uur en duurt tot 18.30 uur, en vindt ook plaats in de Aalmarktzaal.

Sportwethouder Frank de Wit reikt de prijs uit voor beste sportploeg van 2014, Femke Dekker die voor de beste sportvrouw, Stan van Belkum die van beste sportman en Marijn Kramp de publieksprijs. Voorzitter Rolf Marcelis van de organiserende Leidse Sport Federatie (LSF) reikt de prijs uit voor de beste aangepaste sporter van het afgelopen jaar. Tenslotte zal Martijn Peetsold enkele aanmoedigingsprijzen overhandigen. De presentatie is in handen van Pieter van der Vliet.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×