Glossy Jesus boekt een week na de release van 'The Hunt' de eerste successen.

Nieuw album Glossy Jesus op #4 in Vinyl50

De vinyl-release van het nieuwe album van Leidse band Glossy Jesus is de hoogste nieuwe binnenkomer op #4 in de Vinyl50. Het album ‘The Hunt’ kwam vorige week uit. De band gaf zondag een uitverkocht release concert in de bovenzaal van Paradiso in Amsterdam.

Het nieuwe album ‘The Hunt’ oogstte hier en daar positieve tot zeer positieve recensies. “Dankzij de individuele kwaliteit van de nummers krijgt de band het voordeel van de (kleine) twijfel” luidt het eindoordeel LLUID!. En Mpodia, dat het album een 7.5 gaf, schreef zelfs dat we er ‘een nieuwe Nederpopband bij’ hebben.

Afgelopen maand bracht het Leidse viertal nog de tweede single van het nieuwe album, ‘Cider for Breakfast’ uit. Op YouTube is er een videoclip van het nummer te bekijken.

Videoclip: Glossy Jesus – Cider For Breakfast. (Video: Laurens Hoekstra).

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×