Café L'Esperance vormt het toneel voor het politiek café van VVD Leiden. (Foto: Café L'Esperance).

Politiek Café VVD in teken van Provinciale Statenverkiezingen

Twee Leidse kandidaten voor de Provinciale Staten- en Waterschapsverkiezingen komen maandag naar het Politiek Café van de VVD Leiden. Marijke van Dobben de Bruijn (nummer 5 op de lijst voor Provinciale Staten van Zuid-Holland) en Jean Hermans (nummer 5 op de lijst voor het Hoogheemraadschap van Rijnland) zijn maandagavond aanwezig in Café L’Esperance.

De avond staat in het teken van de Provinciale Staten- en waterschapsverkiezingen van 18 maart. Marijke van Dobben de Bruijn en Jean Hermans vertellen over de plannen van de VVD en het werk van beide bestuurslagen. Mogelijk zijn er nog meer regionale kandidaten aanwezig.

Tijdens het Politiek Café kan iedereen, lid of geen lid van de VVD, vragen stellen aan de kandidaten en met hen in discussie. De avond staat onder leiding van Tom Leest. Vragen kunnen ook van tevoren al gesteld worden via Twitter.

De aanvang is om 20.00 uur in Café l’Esperance, Kaiserstraat 1 te Leiden. Rond 21.30 uur wordt het officiële gedeelte afgesloten met een borrel.

Politiek Regio ps2015


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×