Dit weekend kunnen Leidenaren in de Doezastraat terecht voor hartstochtelijk theater. (Foto: PR).

Valentijnstheater 'HartsTochten' in Doezastraat

Het Valentijnsdag evenement HartsTochten vindt vanavond, morgenavond en op zaterdagavond plaats in de Doezastraat, Leiden. Het is de tweede keer dat de tocht van theatergroep Fields of Wonder plaatsvindt.

Fields of Wonder organiseert HartsTochten in samenwerking met de ondernemers van de Doezastraat. Zij stellen hun onderneming drie avonden open voor de theatrale show. Het publiek kan op eigen gelegenheid rondlopen door de straat en het theater en muziek ontdekken dat in de deelnemende ondernemingen te vinden is.

Passie voor kunst, cultuur en natuur

De passie voor kunst, cultuur en natuur staan centraal bij HartsTochten. De theatrale tocht door de Doezastraat is gebaseerd op ‘de vurige verlangens, hartstochtelijke fantasieën en en gepassioneerde bezigheden’ van Leidenaren. De theatergroep vroeg verschillende inwoners van Leiden de vraag ‘waar gaat jouw hart sneller van kloppen?’

Toegang kost 10 euro. Reserveren kan door een email te sturen aan Fields of Wonder. Er zijn voor alle avonden nog kaarten beschikbaar. De aanvang is om 20.00 uur in Parkcafé Mevr. van der Werf, Doezastraat 2b.

Afgelopen zaterdag was artistiek leider van Fields of Wonder Geert van der Velden aanwezig in de uitzending van Cultuur071 op Sleutelstad FM. Onze presentators Gideon Roggeveen en Han Ruijgrok spraken met hem over wat Leidenaren kunnen verwachten van HartsTochten.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/190740230″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×