De Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb is vrijdag 20 februari één van de sprekers tijdens het politiek café van de PvdA Leiden en de JS Den Haag-Leiden in Het Gebouw. (Foto: Rotterdam.nl).

Aboutaleb bij politiek café PvdA Leiden

ahmed_aboutaleb

Volgende week vrijdag organiseren de PvdA Leiden en de Jonge Socialisten Den Haag-Leiden een politiek café met verschillende gastsprekers, waaronder de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb. In Het Gebouw aan het Arubapad in Leiden Noord kan iedereen in gesprek gaan met Aboutaleb die onlangs nog werd gekozen tot Bestuurder van het Jaar.

Naast het gesprek met Aboutaleb wordt er een paneldiscussie gehouden, waarin de gasten met hun smartphone mee kunnen discussiëren over de stellingen. Er zal gesproken worden over situatie van migranten in Nederland, waarin het verhaal van Aboutaleb centraal staat. Aboutaleb is voor velen een voorbeeld, maar er wordt ook kritiek geleverd op de bestuurder van het jaar.

Het belooft een informatieve avond te worden met verschillende gastsprekers, naast Aboutaleb komen Leo Lucassen (o.a. hoogleraar migratie geschiedenis aan de Universiteit Leiden), Azzedine Karrat (imam van de Essalam moskee in Rotterdam), Abdelhaq Jermoumi (raadslid voor de PvdA in Leiden) en Froukje Santing (journalist, in het verleden verslaggever in Turkije voor onder andere de NOS en het NRC Handelsblad) mee discussiëren.

Leiden Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×