Als het aan D66 Zuid-Holland ligt maakt Han Weber (uiterst rechts) na de komende Statenverkiezingen weer deel uit van het College van Gedeputeerde Staten in Zuid-Holland. (Archieffoto: Chris de Waard).

Han Weber D66-kandidaat gedeputeerde Zuid-Holland

Lijsttrekker Geertjan Wenneker van D66 heeft vandaag laten weten dat D66 Zuid-Holland gedeputeerde Han Weber kandideert voor een plek in het College van Gedeputeerde Staten als de partij na de komende Statenverkiezingen opnieuw deel gaat uit maken van dat college. “Met de kandidatuur van Weber kiezen we voor betrouwbaarheid én durf in het provinciaal bestuur,” vindt Wenneker die stelt dat Weber ook in de afgelopen periode heeft bewezen dat hij ook in moeilijke tijden de belangen van Zuid-Holland met een helder D66 profiel kan vertegenwoordigen.

“Wij verwachten dan ook voor een eventuele nieuwe bestuursperiode een enthousiast bestuurder klaar te hebben staan die met de nodige lef D66 goed kan vertegenwoordigen in het college, aldus Geertjan Wenneker.

De 47-jarige Hagenaar Han Weber is op dit moment gedeputeerde voor Groen, Water en Cultureel Erfgoed.

Politiek Regio ps2015


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×