Fiets gestolen door twee Polen

4

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De politie heeft afgelopen nacht om 3.45 uur twee mannen uit Polen aangehouden in verband met de heling of diefstal van een fiets. Agenten zagen een auto met een fiets in de achterbak rijden en gaven de bestuurder op de Lammenschansweg een stopteken voor een controle.

Via de meldkamer bleek al snel dat de eigenaar van de auto meerdere keren voorkomt voor fietsendiefstallen. De fiets in de auto bleek nog op slot te staan, maar de bestuurder en zijn bijrijder hadden hier geen sleutel van. Toen de mannen ook geen duidelijkheid konden geven over de eigenaar van de fiets werden ze aangehouden.

Delen

4 reacties

 1. Die rijden vannacht zeker weer rond met dezelfde auto en andere fietsen in de achterbak.
  Eén voordeel: De politie weet in elk geval wie de dieven zijn….

 2. Jammer dat het zo schandelijk is wat deze oosterburen ons flikken maar het is toch pure poëzie

  Fiets gestolen
  door twee Polen.

  Wat ik ook mooi vindt is:

  Rust
  Roest.

  Dat allitereert mooi, maar helaas rijmt het niet.

 3. “Vandaag gestolen, morgen in Polen”, zo luidt een gezegde. Maar dat heeft betrekking op autodiefstal. Fietsendiefstal was hoofdzakelijk een bezigheid van Nederlandse studenten, drugsverslaafden en anderen met een rekbaar eigendomsbesef. Dat Polen zich er nu ook schuldig aan maken bewijst dat hun integratie geslaagd is.

 4. Onze fietsen zijn ook ergens tussen maandag en vandaag gestolen. Misschien waren hun het die onze fietsen ook hebben

Je bent nu offline