Veel schade bij botsing op Trekvlietbrug

Een onoplettende automobilist heeft vandaag voor de nodige schade gezorgd op de Trekvlietbrug. De man zag te laat dat het verkeer voor hem stil stond en gooide zijn stuur om om te voorkomen dat hij achterop de file klapte. Zijn uitwijkmanoeuvre maakte de zaak er niet beter op. Hij klapte alsnog achterop zijn voorganger, maar kwam bovendien op de andere weghelft terecht waar hij ook nog een auto raakte.

1_WPF6033

Bij de botsing ontstond behoorlijk wat schade. Alle voertuigen moesten worden afgesleept door een bergingsbedrijf. De bestuurders zijn door ambulancepersoneel ter plaatse gecontroleerd. Niemand hoefde naar het ziekenhuis.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×