Politiek café CDA Leiden over economie en bereikbaarheid

Wim-van-de-Camp-CDA

Volgende week donderdag organiseert het CDA Leiden een Politiek Café met onder andere Europarlementariër Wim van de Camp, lijsttrekker Adri Bom-Lemstra van het CDA Zuid-Holland en CDA kandidaat Eerste Kamerlid Marnix van Rij. Het politiek café wordt georganiseerd in het kader van de Provinciale Staten en Waterschapsverkiezingen die op 18 maart worden gehouden. Het thema is ‘Economie en Bereikbaarheid.’

CDA Europarlementariër Wim van de Camp is volgende week een van de sprekers tijdens het politiek café van het CDA Leiden. (Foto: PR).

Met een debat op verschillende politieke niveaus over kansen en bedreigingen voor de economie en de bereikbaarheid wil het CDA Leiden erachter komen hoe er beter kan worden samengewerkt tussen die niveaus en wat nu eigenlijk de invloed vanuit Europa is.

De avond is niet alleen bedoeld om te luisteren, maar ook om opbouwend mee te discussiëren.

Zowel leden als niet-leden zijn van welkom in Koetshuis de Burcht om te luisteren en mee te praten. Het politiek café begint om 20.30 uur (inloop vanaf 20.00 uur).

Leiden Politiek Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×