Vrouw van portemonnee beroofd

zakkenrollers

Omstanders hebben maandagmorgen ingegrepen toen een 68-jarige Leidse werd gerold. De vrouw stond in een supermarkt op het Diamantplein toen zij voelde dat een man meerdere malen tegen haar aanstootte. De vrouw zag vervolgens dat haar portemonnee uit haar tas was weggenomen. Direct is ze achter de man aangelopen, heeft hem vastgepakt en vroeg vervolgens naar haar portemonnee.

Omstanders hoorden dit en zijn de vrouw te hulp gekomen. De man werd vastgehouden tot de komst van de politie. De portemonnee werd niet bij de 29-jarige man teruggevonden, maar het slachtoffer had gezien dat hij in het gezelschap was geweest van een tweede man. Waarschijnlijk heeft hij dus kans gezien om de portemonnee aan zijn handlanger te geven.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×