Bouwput Lammermarkt versiert met 300 meter kunstwerk van PS|theater

De Lammermarkt zal de komende twee jaar één grote bouwput zijn. Stadsgezelschap PS|theater probeert vanaf vandaag de plek zo aangenaam mogelijk te maken met een 300 meter lang kunstwerk rondom de werkzaamheden dat als titel ‘De Puzzel van Leiden’ heeft gekregen.

Op foto’s vastgelegde verhalen over de Lammermarkt vormen de puzzelstukjes van het kunstwerk. Ieder kwartaal zal het PS|theater tijdens een kleine voorstelling in de vorm van een hoorspel met koptelefoons één van de puzzelstukjes presenteren.

Morgen is de eerste voorstelling. Deelnemen is gratis, reserveren via de website van het PS|theater is verplicht i.v.m. het beperkt aantal koptelefoons.
PS|Theater won de prijsvraag die gemeente Leiden eerder had uitgeschreven om een kunstwerk te bedenken om de Lammermarkt tijdens de bouw mee op te fleuren.

Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×