Ton van der Meer in Cultuur071 met een Chinees tintje.

Wat later dan gebruikelijk kun je de uitzending van zaterdag 21 februari terugluisteren. Ton van der Meer, muzikant bij de Veenfabriek, was onze studiogast. Verder was Loes Koenen er, om te vertellen over een bijzonder project waar zij een benefietconcert voor organiseert, meer informatie over haar stichting voor waterputten in Gambia vind je op www.wellhalo.nl. Mark Horton van het Chinees Cultureel Cetrum in Leiden Zuid-West verteld wat over Chinees nieuwjaar en over zichzelf, hij is Kung Fu meester en heeft wereldwijd achttien scholen.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/192592397″ params=”color=e00019&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×