15-jarige Melissa Seegers uit Sassenheim vermist

De politie is op zoek naar de 15-jarige Melissa Seegers uit Sassenheim. Het 15-jarige meisje wordt sinds donderdag 12 februari vermist en de politie wil in contact met personen die weten waar ze nu is. Melissa is op de dag van haar verdwijning omstreeks 10.15 uur vanuit het Poelruiterpad op een zwarte opoefiets in onbekende richting vertrokken. Ze is de afgelopen jaren vaker weggelopen, maar nooit eerder was er zo lang geen contact met haar. Melissa is opgegroeid in Rotterdam en Vlaardingen. Het vermoeden is dat Melissa in die omgeving bij vrienden of kennissen verblijft of met hen contact heeft.

melissa-seegers

Signalement
Melissa is 1.65 meter lang, slank, heeft donkerblond haar, bijna tot op de billen. Ze draagt dat haar vaak in een knot. Ze heeft iets uitstaande oren, bruingroene ogen met meestal een extra dikke laag mascara.

Vermoedelijk droeg zij een donkerblauwe jas tot op haar knieën met capuchon (zonder bontrand) of een dik zwart vest met grote dikke zwarte sjaal die zij ook gebruikt als hoofddoek om herkenning te voorkomen. Ook zou zij een zwarte wat grotere tas bij zich hebben.

 

 

 

 

opoefiets-aldo

Melissa vertrok op een nieuwe fiets van het merk ALDO, type Basic. De fiets is zwart en heeft bruine snelbinders en een groot grof rood kettingslot.

De politie komt graag met mensen in contact die meer kunnen vertellen over de verblijfplaats van Melissa Seegers of over de zwarte opoefiets waarop zij is vertrokken. Mensen met informatie kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

112 Sleutelstad Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×