Gewelddadige beroving op Beestenmarkt

4

politie

Een 37-jarige Leidenaar werd afgelopen vrijdag op de Beestenmarkt van zijn portemonnee beroofd. Hij kwam daar rond 23.30 uur een café uit en liep naar zijn fiets. Bij zijn fiets aangekomen werd het slachtoffer door een onbekende man aangesproken. Toen hij omkeek, kreeg hij direct een vuistslag in zijn gezicht. De verdachte griste meteen de portemonnee uit de zak van de Leidenaar en rende weg in de richting van de Nieuwe Beestenmarkt.

Signalement
De verdachte is een man tussen de 20 en 30 jaar oud met een Noord-Afrikaans uiterlijk. Hij is ongeveer 1.70 meter lang, heeft een slank postuur en een zwart kort kapsel. De man had geen baard of snor. Hij droeg die avond in elk geval een spijkerbroek. Wat de man verder aan had, is niet bekend.

Oproep getuigen
Getuigen of mensen die informatie hebben die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader, worden verzocht om te bellen met de recherche van politiebureau Leiden via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Delen

4 reacties

    • Piet Pekelharing op

      Ik ben benieuwd waar u die Feyenoordsupporters die zich in Rome hebben misdragen naar toe wilt sturen.

  1. marjolein apeldoorn op

    Liever vandaag dan morgen…te lui om te werken maar wel een ander z’n zuur verdiende centen jatten

  2. Kijk uit wat jullie zeggen, anders komt Piet Pekelharing weer met een of ander vaag argument dat het de schuld is van alle Nederlanders en het regelrechte discriminatie is.

Je bent nu offline