Stomdronken man rijdt 180 km/u

1

Een stomdronken man raasde gisteravond omstreeks 22.15 uur met ruim 180km/u  over de A12 en de A4. De 37-jarige man kon op de Papeweg in Zoeterwoude worden aangehouden. In plaats van zijn rijbewijs te overhandigen aan de agent opende de man een blikje bier.

Een agent werd op de A12 ter hoogte van Zoetermeer met zeer hoge snelheid ingehaald door een personenauto. De man reed richting Den Haag. De agent zette de achtervolging in waarbij duidelijk werd dat de bestuurder van de personenauto ruim 180 km per uur reed. Ter hoogte van het Prins Clausplein nam de man de afslag A4 in de richting Amsterdam.

De bestuurder reageerde niet op het stopteken van de politie. Ook het zwaailicht leek hem niet te interesseren. Uiteindelijk nam de man de afslag Zoeterwoude waar hij op een parkeerplaats aan de Papeweg stopte.

Stomdronken

De agent vroeg de bestuurder meerdere keren had gevraagd uit zijn auto te komen. Toen de man zijn portier opende vroeg de agent naar zijn rijbewijs. De bestuurder gaf hier geen gehoor aan en opende een blik bier. De agent pakte het blikje van de man af waarna de bestuurder door het lint ging en de agent meerdere keren uitschold.

De man bleek zo dronken dat hij nauwelijks op zijn benen kon staan. Hij werd direct aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De man heeft geen vaste woon- of verblijfplaats. De automobilist reed met een ongeldig verklaard rijbewijs.

Delen

1 reactie

  1. …………dus als deze wegpiraat niet gepakt was en wel iemand had aan- of doodgereden, dan waren de schade en ergere gevolgen niet verzekerd, en had je van deze kale kip zonder veren geld moeten terugvorderen voor je eigen begrafenis.
    Ik hoop dat deze auto-terrorist voor lang de bak ingaat maar vrees dat ie morgen weer rondrijdt zonder rijbewijs, tot de volgende agent hem aanhoudt. En als ie iemand doodrijdt en dan toevallig niet dronken is, krijgt hij een taakstraf! Helaas wordt de auto in handen van dit soort terroristen door het kromme verkeersrecht niet als wapen gezien maar als vervoermiddel, en geldt voor slachtoffers: pech gehad!
    Als hij morgen dus tegen een dikke boom rijdt zeg ik helaas: verdiende loon, act of God?!

Over de auteur

Rolf Eijgenraam

Je bent nu offline