Daders straatroof Parkzicht gezocht

Op woensdag 4 maart werd een 21-jarige man door twee nog onbekende mannen aan het Parkzicht mishandeld en van zijn portemonnee beroofd. Het slachtoffer was rond 20.00 uur met vier vrienden in het park bij de kinderboerderij aan het Parkzicht toen zij plotseling hoorden dat er iemand aan kwam lopen. Uit de bosjes kwam een man tevoorschijn die, vermoedelijk met een Arabisch accent, tegen het slachtoffer zei dat hij mee moest komen. Op dat zelfde moment trok de verdachte hard aan de rugzak van het slachtoffer waardoor die op de grond terecht kwam.

Uit de bosjes kwam nog een tweede verdachte tevoorschijn die direct op het slachtoffer in begon te trappen en te slaan. Tegelijkertijd werden zijn jas- en broekzakken doorzocht waarbij zijn portemonnee werd weggenomen.

Signalement
De eerste verdachte is een lichtgetinte man met een zwart beginnend stoppelbaardje. Hij is 20 à 30 jaar oud,  tussen de 1.70 meter en 1.80 meter lang en heeft een normaal postuur. Hij droeg een zwarte, plasticachtige Nickelson jas met beige bontkraag. Verder droeg hij een donkere broek en donkere schoenen. Hij sprak met een Arabisch accent.

Verdachte twee is eveneens een lichtgetinte man en ook tussen de 20 en 30 jaar oud. Hij is 1.70 meter à 1.75 meter lang en heeft een gespierd postuur. De man heeft hele opvallende groene ogen. Volgens het slachtoffer een soort kattenogen. Dit kunnen mogelijk lenzen zijn. Hij droeg een korte zwarte jas, vermoedelijk van spijkerstof met capuchon. Voor zijn gezicht had hij een zwarte Adidas sjaal. Verder droeg hij een zwarte trainingsbroek voorzien van een witte streep aan de zijkant van de broek. Een van de verdachten heeft vermoedelijk een beige baseball cap op gehad.

Getuige worden verzocht contact op te nemen met de recherche van politiebureau Leiden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×