Heterdaadje bij diefstal uit bestelbus

politie-pak-4.jpg

De politie heeft afgelopen donderdagmorgen een 33-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden in verband met een diefstal uit een bestelbus. Terwijl twee medewerkers van een bedrijf met renovatiewerkzaamheden op de Oude Herengracht bezig waren, zagen ze dat een man zich verdacht op hield bij hun bestelbus.

Eén van de mannen is direct naar beneden gesneld en zag dat de verdachte al een koffer uit de bus had weggenomen. De verdachte kreeg te verstaan dat hij moest blijven wachten op de politie. Dat deed hij, waardoor hij even laten kon worden overgedragen aan de inmiddels gearriveerde agenten.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×