Drie aanhouden na vondst kilo coke

coke.jpg

De politie heeft vrijdagavond rond 21.30 uur op de A4 bij de afrit naar de N11 drie personen aangehouden omdat ze één kilo cocaïne en twee kilo hennep in hun auto vervoerden. De verdachten zijn een 28-jarige man en een 23-jarige vrouw uit Den Haag en een 28-jarige man uit Zoetermeer.

Agenten van de Landelijke Eenheid troffen tijdens de controle van de auto een boodschappentas aan met daarin de cocaïne. Na verder onderzoek in de auto vond de politie nog twee kilo hennep in de kofferbak. De auto is in beslag genomen. De drie verdachten zitten nog vast en de politie stelt een nader onderzoek in naar de herkomst van de verdovende middelen.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×